Programma
1 Opposites Milan Van Dril 1

The Opposites + Deejay Abstract

The Opposites + Deejay Abstract

zaterdag 31 december 2022

zaterdag 31 december 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:00, Zaal sluit: 21:00, Voorprogramma: 16:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

The Opposites is een rapduo bestaande uit Big2 en Willem. Er is veel gebeurd sinds ze in 2005 doorbraken met de hits ‘Fok Jou’ en 'Slaap' van het album 'De Fik Er In'. Het duo groeide uit tot één van de grootste Nederlandstalige hiphop acts uit de geschiedenis. Na standaard uitverkochte album tours en headline shows op de grootste festivals van ons land, stopte de act in 2014.

Vijf jaar later schreeuwden de koppen ‘The Opposites keren éénmalig terug op Appelsap’. Willem en Twan werden zelf zo overdonderd door hun reünie show in Amsterdam, dat ze een uitnodiging voor een intieme surprise show in Lowlands’ Sexyland de week daarop, niet konden weerstaan. Het festival stond wederom finaal op z’n kop. Dit was voor het duo het duwtje in de rug om vaker te spelen voor eigen publiek. Na eerder dit jaar de Gashouder in Amsterdam drie keer te hebben uitverkocht, komen de heren op oudjaarsdag naar Paradiso voor hun laatste show van het jaar.

Support: Deejay Abstract

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Opposites
  • Deejay Abstract
The Opposites

The Opposites

Slapeloze Nachten

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma