Programma
Stef Kamil Carlens ori min

Stef Kamil Carlens & band + Catbug

Stef Kamil Carlens & band + Catbug

zaterdag 16 november 2019

zaterdag 16 november 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Zita Swoon-oprichter en oud dEUS-bandlid Stef Kamil Carlens bracht in 2017 voor het eerst onder zijn eigen naam muziek uit. De afgelopen jaren ontwikkelde de Belg zich als beeldend kunstenaar, en speelde met Zita Swoon Group een aantal eigenzinnige theatervoorstellingen die in binnen- en buitenland met superlatieven werden overladen. 

In 2017 verscheen solodebuut ‘Stuck In The Status Quo’, een album waarvoor Carlens vrijwel alle instrumenten zelf inspeelde. In het najaar van 2019 wordt deze plaat opgevolgd door een tweede soloalbum. 

Op het podium brengt Stef Kamil Carlens met een voltallige band zowel oude als nieuwe nummers ten gehore, uit zowel zijn solorepertoire als dat van Moondog Jr. en Zita Swoon.

Zijn liveband bestaat uit:

Maarten Moesen (drums)
Nicolas Rombouts (contrabas)
Nel Ponsaers (toetsen)
Alma Auer (harp)

Voorprogramma: Catbug

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Stef Kamil Carlens
  • Catbug
Stef Kamil Carlens - Way To Your Heart

Stef Kamil Carlens

Way To Your Heart

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Stef Kamil Carlens - Empty World

Stef Kamil Carlens

Empty World

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma