Programma
Pt 2022

Personal Trainer + Scram C Baby

Personal Trainer + Scram C Baby

Friday 10 February 2023

Friday 10 February 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: dit concert is verplaatst van Tolhuistuin naar de Grote Zaal van Paradiso. Reeds gekochte tickets blijven geldig. 

Personal Trainer is een muzikaal collectief rondom Willem Smit. De altijd veranderende live line-up bestaat vooral uit Amsterdamse gezichten die je kunt kennen van Canshaker Pi, Pip Blom, Steve French, Teddy’s Hit, The Klittens, Torii, Global Charming en meer. Kersverse power-pop single 'Former Puppy' is de laatste voordat eindelijk het langverwachte debuutalbum, 'Big Love Blanket', verschijnt. Hierop weet de groep een speelse diversiteit aan geluiden en invloeden te tonen.

Support: Scram C Baby 

De Amsterdamse indie- en garagerock-band Scram C Baby draait al 30 jaar mee en heeft het nog allemaal: songs, sound en soul. Ook de gekte en speelsheid zijn er –godzijdank- nog steeds, maar worden in strakke banen geleid.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Personal Trainer
  • Scram C Baby

Afterparty in de Kelder

Na afloop van het concert van Personal Trainer, kun je in de Kelder blijven hangen voor de afterparty. Hier gaat het uit Brussel komende duo djjustgirlythings een energieke dj-set verzorgen. 

After personal trainer
Hqdefault 220928 100101

Personal Trainer

Fiddlefunk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma