Johan

JOHAN

vrijdag 3 mei 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 31,00

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Na een time out, waarin veel - en ook weer niks - gebeurde, keert JOHAN terug op de Nederlandse poppodia. De band rondom Jacob de Greeuw neemt het nieuwe album 'THE GREAT VACATION' mee naar Paradiso. Het komt begin 2024 uit via Excelsior Recordings. Het oeuvre van JOHAN wordt hiermee verrijkt met 13 fonkelnieuwe nummers die zich moeiteloos nestelen tussen klassiekers als 'Pergola', 'Tumble and Fall', 'Oceans' en 'About Time'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • JOHAN

About Time

Tumble and Fall

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma