Opera Alaska PR photo

Opera Alaska

Opera Alaska

dinsdag 7 juli 2020

dinsdag 7 juli 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 22:00

NL
Dit is een programma met zitplaatsen.
Maximaal 2 tickets per persoon.
Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal.
Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht.

EN
This show is seated.
Maximum of 2 tickets per person.
Main buyer needs to bring ID to the venue.
Tickets are personal and cannot be resold.
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Op dinsdag 7 juli geeft Opera Alaska een concert in de grote zaal van Paradiso voor een klein publiek. Door de gelimiteerde capaciteit en inachtneming van de verplichte 1,5 meter afstand tussen bezoekers voldoet dit concert aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Opera Alaska is het nieuwe project van Moss-frontman Marien Dorleijn en gitarist Marzio Scholten. Deze bundeling van krachten resulteert in sterke indiepopnummers met dromerige melodieën en zo nu en dan dansbare grooves. De twee muzikanten liepen elkaar in 2017 toevallig tegen het lijf in de Ikea, ontdekten een gezamenlijke liefde voor songwriting en gear en de rest is al bijna geschiedenis. 

Afzonderlijk van elkaar hebben beiden inmiddels hun sporen verdiend in de Nederlandse muziekscene: Dorleijn als songwriter/zanger van de gelauwerde indieband Moss en Scholten met zijn werk als gitarist/bandleider van diverse projecten in de instrumentale muziekscene. Het debuutalbum ‘The Stream’ bevat elf tracks, die in vijf sessies werden opgenomen in het Kytopia-complex.

★★★★☆ - de Volkskrant
"Geen seconde voorspelbaar en vaak betoverend mooi"

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Opera Alaska
Hqdefault 200617 145510

Opera Alaska

The Stream

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma