Programma
Opera Alaska PR photo

Opera Alaska

Opera Alaska

zaterdag 21 november 2020

zaterdag 21 november 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van Opera Alaska is verplaatst naar donderdag 7 oktober 2021. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

Opera Alaska is het nieuwe project van Moss-frontman Marien Dorleijn en gitarist Marzio Scholten. Deze bundeling van krachten resulteert in sterke indiepopnummers met dromerige melodieën en zo nu en dan dansbare grooves. De twee muzikanten liepen elkaar in 2017 toevallig tegen het lijf in de Ikea, ontdekten een gezamenlijke liefde voor songwriting en gear en de rest is al bijna geschiedenis. Afzonderlijk van elkaar hebben beiden inmiddels hun sporen verdiend in de Nederlandse muziekscene: Dorleijn als songwriter/zanger van de gelauwerde indieband Moss en Scholten met zijn werk als gitarist/bandleider van diverse projecten in de instrumentale muziekscene. In de zomer van 2020 verschijnt het debuutalbum met daarop elf tracks, die in vijf sessies werden opgenomen in het Kytopia-complex.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Opera Alaska

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma