Programma
Meetsysteem website2

Meetsysteem

Meetsysteem

woensdag 2 december 2020

woensdag 2 december 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 23:00, Hoofdprogramma: 19:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Meetsysteem op 2 december 2020 is uitgesteld en vindt nu plaats op woensdag 24 februari 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The December 2nd, 2020 concert of Meetsysteem is postponed to Wednesday, February 24th, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=============

Achter Meetsysteem schuilt de Amsterdamse multi-instrumentalist Ricky Cherim. Vorig jaar kwam zijn veelzijdige debuutalbum ‘Geen Signaal’ uit op het Rotterdamse toonaangevende label Nous’klaer. Dankzij een verfrissende combinatie van Nederlandstalige pop met eighties synths, soundscapes en meer experimentele elektronica werd de plaat terecht enthousiast onthaald; 3voor12 bestempelde het zelfs als een nieuwe Nederpopklassieker. In november 2020 is het tijd voor zijn tweede album ‘Cr:GO’, waarvan de singles ‘Sinaasappels’ en ‘Dimensies’ al te beluisteren zijn. De livepresentatie vindt op 2 december plaats in de grote zaal van Paradiso.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Meetsysteem
Hqdefault 200924 165944

Meetsysteem

Sinaasappels

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma