Programma
Meetsysteem website2

Meetsysteem

Meetsysteem

woensdag 24 februari 2021

woensdag 24 februari 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 23:00, Hoofdprogramma: 19:00

Het concert van Meetsysteem is verplaatst naar zaterdag 11 september 2021 om 20:30 (deuren open 19:30). Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Achter Meetsysteem schuilt de Amsterdamse multi-instrumentalist Ricky Cherim. Vorig jaar kwam zijn veelzijdige debuutalbum ‘Geen Signaal’ uit op het Rotterdamse toonaangevende label Nous’klaer. Dankzij een verfrissende combinatie van Nederlandstalige pop met eighties synths, soundscapes en meer experimentele elektronica werd de plaat terecht enthousiast onthaald; 3voor12 bestempelde het zelfs als een nieuwe Nederpopklassieker. In november 2020 is het tijd voor zijn tweede album ‘Cr:GO’, waarvan de singles ‘Sinaasappels’ en ‘Dimensies’ al te beluisteren zijn. De livepresentatie vindt op 2 december plaats in de grote zaal van Paradiso.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Meetsysteem
Hqdefault 201116 112319

Meetsysteem ft. Gotu Jim

Dimensies

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma