Programma
87371700 10158436577703338 1741841076567670784 o

Matteo Myderwyk

Matteo Myderwyk

maandag 31 augustus 2020

maandag 31 augustus 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 21:30

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon

Matteo Myderwyk is een Amsterdamse klassiek geschoolde pianist en componist. Na te zijn afgestudeerd aan het Conservatorium bracht hij in 2017 zijn deels geïmproviseerde debuutplaat ‘To Move’ uit op het gerenommeerde label Excelsior. Op het album is een vernieuwend neoklassiek geluid te horen, met invloeden van pop, jazz, elektronische muziek en het werk van componisten als Nils Frahm, Ólafur Arnalds en Max Richter. De virtuoze Myderwyk kleurt graag buiten de lijntjes en schuwt het experiment niet: zo was de veelzijdige muzikant onlangs te zien op popfestivals als Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open, speelt hij in nachtclubs als De School, maar geeft hij ook concerten in traditionelere concertzalen. Onlangs bracht hij langspeler ‘Parabel’ uit, waarop hij zich wederom onderscheidt door zowel zijn klassieke als elektronische speelwijze te presenteren. Op maandag 31 augustus geeft hij twee concerten in de prachtige grote zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Matteo Myderwyk

Concert met zitplaatsen

De twee concerten van Matteo Myderwyk op maandag 31 augustus in Paradiso gaan door volgens planning. Helaas is het vanwege de uitgebreide veiligheidsmaatregelen niet meer mogelijk om de shows doorgang te laten vinden als ligconcert. In plaats daarvan zal iedereen een stoel toegewezen krijgen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Meer informatie over de veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus in Paradiso is te vinden op onze website via de link hieronder. Alle kaartkopers ontvangen in de week voorafgaand aan het concert een e-mail met meer info.

Matteo Myderwyk - Live op het Super-Sonic Jazz Festival 2019

Matteo Myderwyk

Live at Super-Sonic Jazz Festival 2019 - Amsterdam

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma