Programma
Clown core

Clown Core + Dj Driver

Clown Core + Dj Driver

dinsdag 13 augustus

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 34,30

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Noem het jazz, noem het grindcore, noem het avantgarde, maar het enige hokje waar je Clown Core in kan stoppen is een toilethokje. Het duo raakte rond 2010 bekend van hun Youtube-kanaal en debuutalbum 'Clown Core', om een jaar later weer volledig van de radar te verdwijnen. 'Toilet' (2018) en 'Van' (2020) volgden: zelf-uitgebrachte albums met bijbehorende video's in een Dixi en een busje, video's die volledig viral gingen en waarvan sommigen de vijf miljoen views aantikken.

In 2023 speelde het duo hun eerste liveshows ooit en deden ze in Nederland het Bimhuis aan. Met hun ontregelende optreden liet de band zien verder te gaan dan de meme. Dit jaar heb je de mogelijkheid om het in Paradiso te ervaren.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Clown Core
Clown Core

Clown Core

Hell

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma