Programma
LA Edwards

L.A. Edwards

L.A. Edwards

Sunday 5 November 2023

Sunday 5 November 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 15:30, Hoofdprogramma: 16:00

Het concert van L.A. Edwards in Paradiso op zondag 5 november 2023 is verplaatst naar donderdag 4 juli 2024. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

L.A. Edwards ontstond ooit als soloproject van singer-songwriter en multi-instrumentalist Luke Andrew Edwards. Na alleen onderweg te zijn geweest, besluit Edwards zijn broers te vragen onderdeel te worden van een band en zo wordt L.A. Edwards geboren. Waar L.A. Edwards solo vooral in het folkgenre zat, produceert de band rockende Americana. In het geluid van het trio hoor je de onmiskenbare sound van klassieke rockgitaren, Hammond orgels, strakke drumpartijen en de twang van Luke's stem. In 2023 kwam derde studioalbum 'Out of the Heart of Darkness' uit waarop ze de veelzijdigheid van hun muziek laten horen. Eerder stond de band al in Paradiso als het voorprogramma van één van hun idolen; Lucinda Williams.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • L.A. Edwards

Topnummers van L.A. Edwards

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma