Programma
LA Edwards

L.A. Edwards + Jade Jackson

L.A. Edwards + Jade Jackson

Thursday 4 July 2024

Thursday 4 July 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 19:45

Dit is het verplaatste concert van zondag 5 november 2023. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

L.A. Edwards ontstond ooit als soloproject van singer-songwriter en multi-instrumentalist Luke Andrew Edwards. Na alleen onderweg te zijn geweest, besluit Edwards zijn broers te vragen onderdeel te worden van een band en zo wordt L.A. Edwards geboren. Waar L.A. Edwards solo vooral in het folkgenre zat, produceert de band rockende Americana. In het geluid van het trio hoor je de onmiskenbare sound van klassieke rockgitaren, Hammond orgels, strakke drumpartijen en de twang van Luke's stem. In 2023 kwam derde studioalbum 'Out of the Heart of Darkness' uit waarop ze de veelzijdigheid van hun muziek laten horen. Eerder stond de band al in Paradiso als het voorprogramma van één van hun idolen; Lucinda Williams.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • L.A. Edwards
LA Edwards

L.A. Edwards

Already Gone

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van L.A. Edwards

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma