Programma
Klangstof2020

Klangstof + Áslaug

Klangstof + Áslaug

Friday 6 March 2020

Friday 6 March 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Klangstof is het project van de Nederlander Koen van de Wardt, die opgroeide in Noorwegen. Sterk beïnvloedt door Radiohead maakt de jonge muzikant mooie liedjes vol synths, gitaar en drums, met daarbij zijn unieke stemgeluid. De komende tweede plaat 'The Noise You Make Is Silent' brengt de veelzijdigheid, speelsheid en impulsiviteit van het trio, dat naast Van de Wardt bestaat uit Wannes Salomé en Erik Buschmann, vol in het voetlicht. 

De schrijfsessies hadden meer gemeen met verstrooide geluidsexperimenten dan geijkte jams; de drie muzikanten circuleerden om een tafel vol effectpedalen, laptops, synths en drummachines waaruit ze spannende geluiden kweekten. Deze geluiden vormden vaak de basis waaruit de songs voortvloeien. 

In plaats van te denken in begin- en eindpunten, geeft Klangstof zich over aan het onophoudelijke. Met een impulsieve, spannende dynamiek die de grenzen elke keer nog een stukje verder verlegt, is Klangstof ook als liveband bekend in binnen- en buitenland. 

Voorprogramma: Áslaug

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Klangstof
  • Áslaug
Hqdefault 191031 171600

Attack Attack

Hqdefault 191031 171601

Hostage

Hqdefault 191031 171755

We Are Your Receiver

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma