Programma
Froukje website2

Froukje

Froukje

Friday 18 March 2022

Friday 18 March 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: Dit programma is 1G, wat inhoudt dat je een negatieve testuitslag moet kunnen tonen aan de deur. Om toegang te krijgen, neem je het volgende mee:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Een negatieve testuitslag in de CoronaCheck-app of op papier. Let op: deze test moet geboekt zijn via testenvoortoegang.org.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code van je testuitslag in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Check deze pagina voor meer informatie.

Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich in 2020 met haar singles ‘Groter dan Ik’ en ‘Ik Wil Dansen’ in één klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. De nummers bieden haar dansbare en zelfgeschreven perspectieven op de huidige klimaatcrisis en existentiële thema’s, ook zijn ze goed voor tonnen views en miljoenen streams. Ze tekent een contract bij het platenlabel Top Notch, waar haar debuut-EP ‘Licht En Donker’ begin 2021 op verschijnt. Nadat haar show in Bitterzoet binnen enkele minuten uitverkocht raakte, is het in 2022 tijd voor een concert in de grote zaal van Paradiso. Het blijkt maar weer dat de verwachtingen rondom deze artiest hooggespannen zijn, en dat is meer dan terecht.

Support act: Philine

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Froukje
Hqdefault 210817 123622

Froukje - Niets Tussen

Niets Tussen

Hqdefault 210817 123623

Froukje

Ik Wil Dansen

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma