Programma
Froukje Persfoto Paradiso

Froukje

donderdag 18 april

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 34,00

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Froukje Veenstra is pas 18 jaar wanneer ze in 2020 met 'Groter Dan Ik' naam maakt als een veelbelovende Nederlandse alternatieve popartiest. Met kwetsbare en herkenbare muziek en teksten over verdriet en maatschappelijke thema's wint Froukje snel aan populariteit. Zo krijgt ze voor de EP's 'Licht en Donker' en 'Uitzinnig' twee Edisons, wint twee keer de 3voor12 Song van het Jaar ('Ik Wil Dansen' en 'Zonder Gezicht' met S10), twee 3FM Awards, een Zilveren Notenkraker, verkoopt haar tours uit en staat op alle grote festivals in Nederland en België. Nu is het moment aangebroken waar veel mensen op hebben gewacht; de komst van debuutalbum 'Noodzakelijk Verdriet', waarop onder andere 'Als Ik God Was', 'Naar Het Licht' en de nieuwe single 'Houden Van Mij' staan. Het album komt op 12 januari 2024 uit

Support: Chibi Ichigo

Line-up

Grote Zaal

  • Froukje
  • Chibi Ichigo
Froukje

Froukje

Als Ik God Was

Topnummers van Froukje

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma