Programma
Fejká

Fejká

Fejká

Wednesday 15 November 2023

Wednesday 15 November 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

De Duitse producer Fejká maakt een melodieuze mix van dromerige ambient en stevige techno. Meanderend tussen deze twee werelden, ontwikkelde hij een eigen stijl en vond hij de perfecte balans tussen muziek waarop je tegelijk kunt dansen én dromen.

Geïnspireerd door muzikanten als Kiasmos, HVOB en Christian Löffler, begon Fejká op zijn zeventiende met het produceren van muziek. Toen hij op een dag werd uitgenodigd door niemand minder dan Christian Löffler zelf, om zijn muziek onder te brengen bij Löfflers label Ki Records, was de cirkel rond. Na een aantal singles en EP 'Twilight', volgde debuutalbum 'Reunion' in 2019. Afgelopen herfst verscheen dan eindelijk het tweede, post-pandemische album 'Hiraeth'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Fejká

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma