Programma
Clark Sus Dog Photo Credit David Ellis

Clark

Clark

donderdag 9 november 2023

donderdag 9 november 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Clark is de Britse elektronische muzikant Christopher Stephen Clark, die al op jonge leeftijd werd getekend bij het gerenommeerde indielabel Warp Records en in de afgelopen twintig jaar een plethora aan eigen muziek én producties voor film, televisie en dans voortbracht. In zijn producties experimenteert hij met vervorming, verval en technieken als resampling en veldopnames.

Op 26 mei komt Clarks tiende studioalbum 'Sus Dog' uit op zijn eigen label Throttle Records. Voor het eerst in zijn carrière ligt de volledige focus op zijn eigen stem, een spannende stap die werd begeleid door niemand minder dan Thom Yorke, die ook de rol van uitvoerend producent op zich nam en te horen is op het nummer 'Medicine'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Clark

3voor12 Album van de Week (22): Clark - Sus Dog

De eerste vocale plaat van de experimentele producer

Clark

Clark

Dolgoch Tape

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma