Weval website

Weval

zaterdag 25 november

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 23,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Het Amsterdamse elektronische duo Weval bestaat uit producers Harm Coolen en Merijn Scholte Albers. Weval verscheen in 2013 internationaal ten tonele met het indrukwekkende debuut 'Half Age EP'. Het duo heeft door de jaren heen een uniek geluid ontwikkeld dat inspiratie put uit genres als funk, house, techno en klassieke muziek en dit combineert met een laag emotionele synthesizers, kippenvelopwekkende melodieën en hypnotiserende teksten.

Eerder dit jaar gaf het duo in Bitterzoet al een voorproefje van 'Remember', hun nieuwste plaat die in maart verscheen op Ninja Tune's Technicolour. Het album staat voor de muzikale reis die Weval de afgelopen jaren maakte, en hoe nostalgische herinneringen in de loop van de tijd van je vervreemd of geromantiseerd raken. Dit thema klinkt sonisch door in de hele plaat, wanneer zwaar vervormde beats omhoog gestuwd worden door euforische, bombastische melodieën.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Weval

Luister naar 'Remember'

Weval live

Weval live

3voor12 Radio

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma