Programma
DJ COL 2426x1365 PRESS SHOT

Durand Jones & The Indications + The Dip

Durand Jones & The Indications + The Dip

zondag 13 oktober 2019

zondag 13 oktober 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

In 2012 liet Durand Jones hometown Louisiana achter zich en vertrok naar Indiana. Daar ontmoette hij drummer Aaron Frazer, gitarist Blake Rhein, bassist Kyle Houpt en organist Justin Hubler. ‘Durand Jones & The Indications’ werd de naam van het gezelschap en de rest is geschiedenis. Samen gingen ze op zoek naar de herkomst van allerlei hiphop samples en raakten geïnspireerd door soul. Inmiddels uitgegroeid tot een ware retrosoul-act, kwam dit jaar het tweede album 'American Love Call' uit, een zwoeler album welke nog ambitieuzer en artistieker wordt bevonden dan haar voorganger.

Voorprogramma: The Dip

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Durand Jones & The Indications
  • The Dip

Van het Sugar Mountain blog:

Lees hier tweede oudere blogs over Durand Jones & The Indications ter gelegenheid van hun eerste en tweede plaat en de daarbij behorende optredens binnen het Sugar Mountain programma (mei 2018 en januari 2019). Het blog over het interessante voorprogramma The Dip is nieuw.

Op 13 oktober treedt Durand Jones & The Indications op in Paradiso, Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Durand Jones & The Indications

Don't You Know

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma