Programma
Dotan 1 credits Marc Haers website

Dotan Live at het Rijksmuseum

Dotan Live at het Rijksmuseum

vrijdag 29 september 2017

vrijdag 29 september 2017

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

Toegang alleen op vertoon van gratis ticket
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Let op: Er geldt een maximum van twee kaarten per bestelling en kaarten staan op naam. De naam van de persoon die de bestelling plaatst komt op de tickets te staan, hij/zij moet zich kunnen legitimeren bij de ingang en tegelijk met de eventuele andere ticket op zijn/haar naam naar binnen gaan. Kaarten zijn niet overdraagbaar. 

Ingang aan zijde Museumplein. De garderobe en toiletten zijn in het Atrium van het museum. Grote tassen mogen niet mee naar binnen. Er is geen verwarming, dus advies is om een warme jas aan te trekken. Voor meer informatie zie www.rijksmuseum.nl/dotan.


Het Rijksmuseum presenteert een exclusief optreden van de Nederlandse singer-songwriter Dotan in de Passage, georganiseerd in samenwerking met Paradiso. Dit is het enige full band optreden van de zanger dit jaar. Het pop-up concert van Dotan is onderdeel van de serie Muziek in het Rijksmuseum, een project dat wordt mogelijk gemaakt dankzij de deelnemers van de Bankgiro Loterij.

Afgelopen mei deed Dotan een oproep om meer eerlijke en ongefilterde verhalen te delen via social media. Onder de hashtag #insidemybones hebben honderden bekende en onbekende Nederlanders dit initiatief opgevolgd. Een selectie van deze foto's en verhalen zijn vanaf zaterdag 30 september  te zien in het Rijksmuseum. Echte mensen, met echte verhalen, zonder filter. Net als Rembrandt in zijn tijd.

Dotan: “Ik ben opgegroeid om de hoek van het Rijksmuseum en ben daar heel veel vaak geweest om interessante exposities te bekijken. Het is voor mij een grote eer dat het Rijksmuseum mij deze kans heeft gegeven om een #insidemybones expositie op te zetten. Ik hoop hiermee meer mensen te kunnen inspireren.”




Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • Dotan
Billy place

Dotan in het Rijksmuseum, 2017. Bron: YouTube.

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Paradiso Programme

Programma