Programma
REINDIER1 ERFMANN

Club Reindier #1

Club Reindier #1

donderdag 31 januari 2019

donderdag 31 januari 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Een wereld vol oogverblindende muziek, rare performers, elastische dansers en campy-personages. Een glitterachtige avond, waarbij het gewone mysterieus wordt.

Neem één deel pop, een eetlepel elektronica, een vleugje new wave, een grammetje glam en een scheut theater en dan kom je ongeveer in de buurt een accurate omschrijving van REINDIER. Melancholische zang, experimentele geluiden en confronterende teksten. Vol overgave staat de driemansformatie op het podium en laten hun publiek lachen, genieten, nadenken, vergeten, snikken en soms even slikken. 

Een collage van deinende elektronica, verrassende geluidsfragmenten, catchy melodieën en een vleugje theater vormen samen OONA. De naam OONA betekent letterlijk één, verschillende elementen die je niet snel samen zou verwachten vormen samen een nieuwe sound. Eerder werd de band OONA vergeleken met artiesten als Little Dragon, James Blake, Banks, Bjørk. Afgelopen lente maakte OONA haar live debuut op het podium van Paradiso Noord.

VRUKT creëert collectief een ruimte waarin muziek, geluid en beeld samensmelten. Ze maken groovy, elektronische muziek met donkere beats, synths en zoeken zo de grenzen op van theater en clubscene. Op het podium creëren ze samen met visuals van een beeldend kunstenaar, een drummer en twee zangeressen een nieuwe wereld, waarbij verschillende disciplines samenkomen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Oona
  • REINDIER
  • VRUKT

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2019 is nu te koop via Ticketmaster en de Paradiso webwinkel

Hqdefault 181206 153856

Margarita

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma