Clouseau

Clouseau + FRIDAY

Clouseau + FRIDAY

23 Jan 2022

23 Jan 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Vanwege de coronamaatregelen is het concert van Clouseau verplaatst naar vrijdag 8 juli 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Dit is het verplaatste evenement van 3 mei 2020, 18 januari 2021 en 8 juni 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. 

De grote doorbraak van Clouseau, bestaande uit de broers Koen en Kris Wauters, vindt plaats in 1989 dankzij singles als ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt en Nederland gaat voor de bijl. De band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome en 'Clouseaumania' is een feit. In Nederland is de band al jaren succesvol en zijn de shows van de heren steevast uitverkocht. Met name de nummers ‘Daar Gaat Ze’, ‘Domino’ en ‘Passie’ zijn nog regelmatig op de radio te horen en staan al tijden in de Radio 2 Top 2000. In totaal scoorden ze maar liefst acht top 15-singles in Nederland en verkochten ze ruim 3,1 miljoen singles en albums wereldwijd. Een goede drie jaar na “Clouseau Danst” is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd ‘Tweesprong’. Het is een bijzonder eerlijk en emotioneel album geworden.

Support: FRIDAY

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Clouseau
  • FRIDAY
Op 23 januari 2022 geeft Clouseau een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar

Clouseau

Daar gaat ze

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma