What's on
Clouseau

Clouseau + FRIDAY

Clouseau + FRIDAY

Sunday 23 January 2022

Sunday 23 January 2022

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Dit is het verplaatste evenement van 3 mei 2020, 18 januari 2021 en 8 juni 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. 

De grote doorbraak van Clouseau, bestaande uit de broers Koen en Kris Wauters, vindt plaats in 1989 dankzij singles als ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt en Nederland gaat voor de bijl. De band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome en 'Clouseaumania' is een feit. In Nederland is de band al jaren succesvol en zijn de shows van de heren steevast uitverkocht. Met name de nummers ‘Daar Gaat Ze’, ‘Domino’ en ‘Passie’ zijn nog regelmatig op de radio te horen en staan al tijden in de Radio 2 Top 2000. In totaal scoorden ze maar liefst acht top 15-singles in Nederland en verkochten ze ruim 3,1 miljoen singles en albums wereldwijd. Een goede drie jaar na “Clouseau Danst” is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd ‘Tweesprong’. Het is een bijzonder eerlijk en emotioneel album geworden.

Support: FRIDAY

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Clouseau
  • FRIDAY
Op 23 januari 2022 geeft Clouseau een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar

Clouseau

Daar gaat ze

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on