Programma
Charlotte Bolis liggend

Charlotte Adigéry & Bolis Pupul

Charlotte Adigéry & Bolis Pupul

donderdag 30 november 2023

donderdag 30 november 2023

In Parallel

Zaal open: 20:00, Zaal sluit: 01:00, Hoofdprogramma: 20:00

Tijdschema:
20:00 - Deuren open
21:00 - Natasha Pirard (live)
22:00 - Charlotte Adigéry & Bolis Pupul (live)
23:00 - Sanne De Muynck (dj-set)
01:00 - Verwacht einde

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Het eigenzinnige elektronische popduo Charlotte Adigéry & Bolis Pupul uit Vlaanderen geeft op donderdag 30 november 2023 een bijzondere show in Parallel: from PM to AM. Verwacht dj’s en liveshows tussen 20:00 en 01:00 uur ‘s nachts, met uiteraard een optreden van het duo zelf. 

Het Gentse duo maakt slimme elektronische pop met maatschappijkritische teksten waarin serieuze thema’s als racisme en misogynie aan de kaak worden gesteld, voorzien van een dikke laag absurdistische humor en zelfspot. Muzikaal put de tweetal inspiratie uit genres als electroclash, synthpop, house, techno, rock en muziek uit het indiesleaze-tijdperk. Hoe dat klinkt? Een enorm dansbare mix van volvette, analoge synthesizers en drumcomputers, funky baslijnen en aanstekelijke teksten die zowel gesproken als gezongen worden.

Adigéry en Pupul werden aan elkaar gekoppeld door de Gentse broers Dewaele (Soulwax / 2manydjs), die hen bij elkaar bracht om muziek te schrijven voor de soundtrack van de film ‘Belgica’ uit 2016 en hen tekenden op hun fijnproeverslabel DEEWEE. Het duo brak in 2022 internationaal door met hun eerste gezamenlijke album ‘Topical Dancer’, die tot in Engeland en de Verenigde Staten enthousiast is ontvangen en door Pitchfork werd bekroond met een 8,2.

Line-up

Club

  • Charlotte Adigéry
  • Bolis Pupul
  • Natasha Pirard
  • Sanne De Muynck
Charlotte Adigéry & Bolis Pupul

Charlotte Adigéry & Bolis Pupul

Live at Best Kept Secret 2023

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Parallel

Parallel is gevestigd op Buiksloterweg 5C in Amsterdam-Noord, aan de achterzijde van Tolhuistuin. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis pont naar de overkant (Buiksloterweg). Na het oversteken van het IJ sla je direct linksaf en steek je de Volewijckbrug over. Sla vervolgens rechtsaf en loop door tot aan het Overhoeksplein. Aan de rechterzijde vind je de Galgenveldbrug: steek deze over en je vindt de ingang van Parallel aan de andere kant.

Paradiso Programme

Programma