Programma

Lidmaatschap

Paradiso Lidmaatschap

Voor veel programma's heb je een Paradiso-lidmaatschap nodig. Bekijk jouw ticket of de programmapagina op deze website om te zien of dit bij jouw programma het geval is. Zo ja, dan raden we aan om voor aanvang van het evenement een maandlidmaatschap aan te schaffen (mocht je dat niet al hebben gedaan), zodat je deze niet aan de deur hoeft te kopen. Een lidmaatschap is vereist om binnen te komen. Je hebt geen lidmaatschap nodig om tickets te kunnen kopen.

Koop hier je lidmaatschap

Heb je nog geen lidmaatschap? Dan kun je deze aankopen via onze ticketshop.

Activeren van je lidmaatschap

Lidmaatschappen hebben geen vaste ingangsdatum: je activeert je lidmaatschap automatisch op het moment dat deze voor het eerst gescand wordt aan de deur. Vanaf dat moment is deze 30 dagen geldig om bij herhaalbezoeken opnieuw te gebruiken voor toegang tot het programma (uiteraard in combinatie met een geldig entreebewijs).

Je kunt je lidmaatschap dus ook voor of na de op het ticket getoonde datum activeren. Weet je niet meer of je een lidmaatschap gebruikt hebt of ben je de vervaldatum vergeten? Je kunt hierover informatie terugvinden in je account: Verlopen lidmaatschap-bestellingen vind je terug onderaan in het besteloverzicht. In individuele bestellingen met lidmaatschappen kun je de vervaldatum terugvinden als je lidmaatschap wel al geactiveerd is. 

Vriendenpas

Paradiso heeft sinds kort ook een Vriendenpas. Dat is een abonnement waarmee je ieder jaar een uniek jaarlidmaatschap, een t-shirt en een ticket voor de Vriendendag in Paradiso ontvangt.