Programma

Bezoek

Rij voor paradiso

We voorzien je graag van belangrijke informatie om jouw aankomende bezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Lees de informatie op deze pagina goed door. Heb je hierna nog vragen? Neem dan contact op via één van de verschillende opties onderaan deze pagina.

Toegankelijkheid

Ons gebouw heeft meerdere zalen en dat betekent dat er soms verschillende programma’s tegelijk plaatsvinden. Via de link hieronder vind je informatie over de toegankelijkheid van elke zaal en wat extra informatie om jouw bezoek naar een zaal van Paradiso zo aangenaam mogelijk te maken.

Lidmaatschappen

Voor veel programma's heb je een Paradiso-lidmaatschap nodig. Bekijk jouw ticket of de programmapagina op deze website om te zien of dit bij jouw programma het geval is. Zo ja, dan raden we aan om voor aanvang van het evenement een maandlidmaatschap aan te schaffen (mocht je dat niet al hebben gedaan), zodat je deze niet aan de deur hoeft te kopen. Dat kun je online doen via onze website voor €4,00. Vooraf kopen beperkt de rijen bij Paradiso, zodat jij sneller binnen bent.

Een lidmaatschap wordt automatisch actief als deze met een geldig ticket gescand wordt bij de ingang en is vanaf dat moment 30 dagen geldig. Bij je volgende bezoek binnen deze termijn kun je het lidmaatschap dus opnieuw gebruiken.

Kom je vaker in Paradiso? Dan is een jaarlidmaatschap misschien voordeliger.

Aanvangstijden

Voor de aanvangstijden van het programma en eventuele voorprogramma én het tijdstip dat de deuren open gaan, bezoek je de programma-pagina op onze website. Je vindt deze snel via de zoekbalk hierboven.

Let op
: de aanvangstijd kan afwijken van de tijd die op je ticket staat. De tijden op onze programma-pagina zijn de meest actuele, maar ondanks de planning kan de artiest ervoor kiezen toch af te wijken van het schema.

Locaties & Routes

Paradiso organiseert op meerdere plekken in Amsterdam concerten en clubnachten. Bekijk hoe je bij deze locaties komt, waar je kunt parkeren en of je er een hapje kunt eten. 

Lockers

In Paradiso kun je een locker huren welke je gedurende je hele bezoek kunt openen en sluiten én kunt delen met je vrienden. Handig als je ook nog die jas van je later gearriveerde vriend(in) kwijt wil of er iemand eerder vertrekt.

Pin only

Bestellen in Paradiso kan alléén met een pinpas of creditcard. Vergeet deze dus niet mee te nemen. Betalen met Apple Pay of een andere NFC-betaaloptie kan natuurlijk ook.

Korting op je hoofdgerecht bij De Balie

Op vertoon van je concertkaartje ontvang je bij De Balie, een restaurant op 100 meter afstand van Paradiso, 10% korting op een hoofdgerecht naar keuze.

Meer vragen?

Check dan onze FAQ. Als je vraag er niet tussen staat kun je ook contact met ons opnemen via telefoon (020 - 626 45 21) of e-mail ([email protected]).