Programma
Bazart cropped

Bazart

Bazart

donderdag 22 juni 2023

donderdag 22 juni 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Let op: tickets worden twee dagen voorafgaand aan het concert toegestuurd per e-mail.

Dit concert is uitverkocht. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst via deze link. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets. 

De Antwerpse elektronische indiepopband Bazart bestaat uit Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons en brak in 2014 door met het nummer ‘Goud’. De daaropvolgende debuutplaat ‘Echo’ uit 2016 werd een groot succes en sindsdien scoort de band met nummers als ‘Grip (Omarm Me)’ en ‘Onder Ons’ met Eefje de Visser. Bazart staat bekend om hun dansbare elektronische geluid, poëtische Nederlandstalige teksten en stijlvolle esthetische visie, die naast hun muziek ook terugkomt in hun video’s, foto’s en albumartwork. In 2021 bracht de band hun meest recente langspeler 'Onderweg' uit. De titeltrack van het album is een samenwerking met S10 en werd in 2022 bekroond met een 3FM-award voor 'Beste Samenwerking'. 2023 werd afgetrapt met de oprichting van Bazart's eigen platenlabel 'ECHO' en de release van hun nieuwe single 'Geef Mij Alles'. Deze zomer steken de charmante Vlamingen opnieuw de grens over voor een concert in de Bovenzaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Bazart
BAZART - Geef mij alles

BAZART

Geef mij alles

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma