Programma
Lilly website

Lilly Hiatt

Lilly Hiatt

zondag 3 november 2019

zondag 3 november 2019

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 14:30, Hoofdprogramma: 15:30

Lilly Hiatt maakt rootsrock met alternatieve invloeden. De dochter van Americana-grootheid John Hiatt groeide op in Nashville met de klanken van Amerikaanse rootsmuziek, maar laat zich in haar eigen muziek ook inspireren door alt-rock en new wave. In 2008 zong de artiest mee op haar vaders nummer ‘Same Old Man’; krap tien jaar later bracht ze haar derde en meest recente studioalbum uit. ‘Trinity Lane’ uit 2017 werd geproduceerd door Michael Trent, ook wel bekend van het folkrockduo Shovels & Rope. Op zondag 3 november komt de zangeres voor een matineeconcert naar de Tuinzaal in Paradiso Noord.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Lilly Hiatt

Van het Sugar Mountain blog:

Voor het optreden van Lilly Hiatt anderhalf jaar geleden in Paradiso schreven we onderstaand blog, dat nu nog helemaal opgaat, daar zij nog steeds toert op hetzelfde album 'Trinity Lane' (New West Records) dat toen net verschenen was. NB: Wie zich wil inlezen: houd er dan rekening mee dat de genoemde datum van de show die van april 2018 is. Hetzelfde geldt voor de ticketlink in het stuk.

Hqdefault 190701 123200

Get This Right

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma