Programma

Praktische info voor jouw bezoek aan Paradiso

We voorzien je graag van belangrijke informatie om jouw aankomende bezoek aan Paradiso zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Lees de informatie op deze pagina goed door. Heb je hierna nog vragen? Neem dan contact op via één van de verschillende opties onderaan deze pagina.

Route

We raden je aan om voor de meest milieuvriendelijke reisoptie te kiezen. Woon je in de buurt van Paradiso? Kom dan te fiets of te voet. Paradiso is daarnaast het best te bereiken met het openbaar vervoer. De raden het af om met de auto naar Paradiso te reizen.

Openbaar vervoer:
Paradiso bevindt zich op de Weteringschans 6-8 vlakbij het Leidseplein en is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je reist vanaf de stations Amsterdam Centraal en Amsterdam Zuid het snelst naar Paradiso met metro 52 (Noord/Zuidlijn). Stap uit op station Vijzelgracht, vanaf daar is het enkele minuten lopen naar Paradiso. Wil je met de tram of kom je aan op een ander treinstation? Pak lijn 2, 11 of 12 vanaf Amsterdam Centraal of lijn 12 vanaf Amsterdam Amstel en stap uit bij de halte Leidseplein. Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl.

Fiets- en auto parkeertips:
Kom je met de fiets? Op het Leidseplein bevindt zich een gratis fietsenstalling. Die is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. In deze stalling kun je geen buitenmodelfietsen (bijvoorbeeld bakfietsen en elektrische scooters) parkeren. In deze stalling check je in en uit met je OV-chipkaart of bankpas. Er is wel (camera)toezicht aanwezig, maar geen bewaking.

De raden het af om met de auto naar Paradiso te reizen. Paradiso is niet goed bereikbaar met de auto en het is geen duurzame reisoptie. Met de auto kun je dichtbij Paradiso parkeren voor hoge tarieven, of een van de goedkope P+R-opties gebruiken aan de rand van de stad. Vanaf P+R RAI en P+R Noord reis je snel naar Paradiso met de directe verbinding van metrolijn 52. We raden daarnaast aan om voor vertrek de evenementenkalender van de stad Amsterdam te bekijken. Regelmatig is de binnenstad van Amsterdam slecht bereikbaar vanwege grote evenementen als de Marathon of tijdens Koningsdag.

Lidmaatschap

Voor veel programma's heb je een Paradiso-lidmaatschap nodig. Bekijk jouw ticket of de programmapagina op deze website om te zien of dit bij jouw programma het geval is. Zo ja, dan raden we aan om voor aanvang van het evenement een maandlidmaatschap aan te schaffen (mocht je dat niet al hebben gedaan), zodat je deze niet aan de deur hoeft te kopen. Dat kun je online doen via onze website voor €4,00. Vooraf kopen beperkt de rijen bij Paradiso, zodat jij sneller binnen bent.

Een lidmaatschap wordt automatisch actief als deze met een geldig ticket gescand wordt bij de ingang en is vanaf dat moment 30 dagen geldig. Bij je volgende bezoek binnen deze termijn kun je het lidmaatschap dus opnieuw gebruiken.

Kom je vaker in Paradiso? Dan is een jaarlidmaatschap misschien voordeliger.

Aanvangstijden

Voor de aanvangstijden van het programma en eventuele voorprogramma én het tijdstip dat de deuren open gaan, bezoek je de programma-pagina op onze website. Je vindt deze snel via de zoekbalk hierboven.

Let op:
de aanvangstijd kan afwijken van de tijd die op je ticket staat. De tijden op onze programma-pagina zijn de meest actuele, maar ondanks de planning kan de artiest ervoor kiezen toch af te wijken van het schema.

Pin only

Bestellen in Paradiso kan alléén met een pinpas of creditcard. Vergeet deze dus niet mee te nemen. Betalen met Apple Pay of een andere NFC-betaaloptie kan natuurlijk ook.

Lockers

In Paradiso kun je een locker huren welke je gedurende je hele bezoek kunt openen en sluiten én kunt delen met je vrienden. Handig als je ook nog die jas van je later gearriveerde vriend(in) kwijt wil of er iemand eerder vertrekt.

Korting op je hoofdgerecht bij De Balie

Op vertoon van je concertkaartje ontvang je bij De Balie, een restaurant op 100 meter afstand van Paradiso, 10% korting op een hoofdgerecht naar keuze.

Heb je nog vragen?

Check dan onze FAQ. Als je vraag er niet tussen staat kun je ook contact met ons opnemen via telefoon (020 - 626 45 21) of e-mail ([email protected]).