Programma

Routebeschrijving

170602 Hanson Paradiso LLS 1616

Het adres van Paradiso is Weteringschans 6-8, 1017 SG Amsterdam. De voormalige kerk bevindt zich op een steenworpafstand van het Leidseplein.

Openbaar vervoer

Paradiso is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je reist vanaf de treinstations Amsterdam Centraal en Amsterdam Zuid het snelst naar Paradiso met metro 52 (Noord/Zuidlijn). Stap uit op station Vijzelgracht, vanaf daar is het enkele minuten lopen naar Paradiso.

Wil je met de tram of kom je aan op een ander treinstation? Pak lijn 2, 11 of 12 vanaf Amsterdam Centraal of lijn 12 vanaf Amsterdam Amstel en stap uit bij de halte Leidseplein.

Plan je route van deur tot deur via 9292.nl.

Kom je met de fiets?

Op het Leidseplein bevindt zich een gratis ondergrondse fietsenstalling. Die is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. In deze stalling kun je geen buitenmodelfietsen (bijvoorbeeld bakfietsen en elektrische scooters) parkeren. In deze stalling check je in en uit met je OV-chipkaart op bankpas. Er is wel (camera)toezicht aanwezig, maar geen bewaking.

Met de auto

En als je dit echt wilt, kun je zelfs met de auto langskomen. Voor de beste routebeschrijving vanuit jouw richting kun je het beste de ANWB Routeplanner gebruiken. Of kijken op Google Maps.

Parkeren

Parkeren direct bij Paradiso niet mogelijk. Dit zijn de dichtstbijzijnde parkeergarages:
Houd er rekening mee dat parkeren in het centrum van Amsterdam prijzig is.

Dit zijn de dichtstbijzijnde parkeergarages:
Q-Park Europarking
, Marnixstraat 250 (ongeveer 10 minuten lopen).
Q-Park Byzantium, Tesselschadestraat 1G (ongeveer 5 minuten lopen).
Museumplein, Van Baerlestraat 33B (ongeveer 10 minuten lopen).
Parking De Hoofdstad, Prinsengracht 540, valet parking (ongeveer 10 minuten lopen).

Parkeertip: P+R RAI of P+R Noord

Mocht je wat meer tijd hebben, parkeer je auto dan bij een van de vele P+R-parkeerplaatsen aan de rand van het centrum. Je kunt vaak voor zes euro per 24 uur parkeren in de op de metrolijn 52 aangesloten P+R-parkings RAI (voor bezoekers uit zuidelijke richting) of Noord (voor bezoekers uit noordelijke richting). Let op: deze locaties zijn niet altijd open. Kijk op de website van de gemeente voor de voorwaarden en beschikbaarheid.