Programma

Lockers in Paradiso

In Paradiso kun je een locker huren welke je gedurende je hele bezoek kunt openen en sluiten én kunt delen met je vrienden. Handig als je ook nog die jas van je later gearriveerde vriend(in) kwijt wil of er iemand eerder vertrekt. Check deze pagina hoe dit in zijn werk gaat.

Locker huren

Lockers in Paradiso kun je eenvoudig reserveren via de volgende drie manieren:

1. Reserveer je locker via de servicemail

In onze servicemail die je enkele dagen voor je bezoek ontvangt, staat een link om je locker te huren. Dit kan vanaf 48 uur voorafgaand aan de aanvang van een programma. Deze optie is alleen beschikbaar voor avondprogramma's in de grote zaal van Paradiso. 15 minuten voor openingstijd van de zaal wordt een lockernummer met verdere instructies toegestuurd per e-mail.

2. Scan de QR-code in de rij of in de hal
Sta je in de rij? Je kunt tijdens het wachten je locker reserveren door de QR-code die op de borden staat te scannen met je smartphone. Je kunt ook de QR-code scannen na binnenkomst.

3. Geen smartphone of is je telefoon leeg? 

Reserveer via een servicemedewerker. Onze medewerkers zijn aanwezig om je te helpen een locker te huren. Ze zijn er ook om je te helpen als je je locker niet meer inkomt nadat je deze gesloten hebt.

Zorg bij het reserveren dat je het juiste e-mailadres invult. Je krijgt een e-mail met je lockernummer en informatie hoe je deze kunt openen toegestuurd op het opgegeven adres. Als je gebruik maakt van optie 1 ontvang je deze vlak voordat de deuren openen.

Hoe je de locker opent

Na het plaatsen van een reservering, ontvang je een e-mail van Keynius op het opgegeven e-mailadres. In de mail vind je een link waarop je je locker kunt bedienen én delen met je vrienden. Je opent je locker door in de browser op de Open-knop te klikken. Door binnen 30 seconden op het lockernummer op jouw locker te duwen, gaat deze open. Als je de locker sluit, is deze weer op slot.

Ga je weg? Dan kun je op de rode Open & Go Home klikken. Je locker is dan nog één keer te openen en wordt daarna vrijgegeven voor verhuur aan iemand anders. Let dus op dat je de locker leeg achterlaat als je hier voor kiest.

Lockerformaten

Er zijn drie lockerformaten beschikbaar:

Small (21x22x34) €2,75

Hierin passen ongeveer 2 jassen of een jas en een klein tasje.

Medium (21x22x44) €4,00

Hierin passen ongeveer 2 jassen en een klein tasje.

Large (21x35x44) €6,00

Hierin passen ongeveer 3 jassen of een jas en een kleine rugzak.

Heb je een locker gehuurd maar passen je spullen er niet in? Je kunt onze servicemedewerker vragen om je locker te upgraden naar een groter formaat, indien beschikbaar.

We verzoeken je om grote tassen of andere items die niet in een locker passen thuis te laten.

Let op: Stop je locker niet te vol. De huurder van de locker is verantwoordelijk voor eventuele schade aan de locker of items veroorzaakt door verkeerd gebruik. Het gebruiken en delen van de locker is op eigen risico, Paradiso is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade.