Programma

Lidmaatschappen

Publiek bij George Clinton in Paradiso - Foto: Niels Vinck

Voor het bezoeken van een concert in Paradiso is het noodzakelijk dat je een maandlidmaatschap, jaarlidmaatschap of lidmaatschap voor het leven hebt. Voor het het bezoeken van Paradiso-concerten op externe locaties hoef je geen lidmaatschap aan te schaffen.

Lid van Paradiso word je door een maandlidmaatschap, jaarlidmaatschap of Vriendenpas aan te schaffen. Bij clubprogramma's geldt een daglidmaatschap. Voor het Paradiso jaarlidmaatschap (verkrijgbaar aan de kassa van Paradiso en online via de Webshop van Paradiso) betaal je slechts € 27,50 per jaar. Voor bezoekers die het jaarlidmaatschap niet willen aanschaffen is er de mogelijkheid om een maandlidmaatschap te kopen voor € 4,00. Dit maandlidmaatschap is zowel aan de kassa verkrijgbaar als online te bestellen via onze website samen met kaarten of los op een ander moment. Je maandlidmaatschap koop je via de link hieronder. 

Vriendenpas

De Paradiso Vriendenpas is een pas voor mensen die Paradiso een warm hart toedragen. Met de steun van vrienden wordt het voor Paradiso mogelijk om diverse projecten te realiseren, met als voornaamste uitgangspunt: talentontwikkeling. Als dank ontvangen de leden van de Vriendenpas een aantal bijzondere voordelen, waaronder een Paradiso jaarlidmaatschap, toegang tot de jaarlijkse Paradiso Vriendendag en een tweejaarlijkse vriendenupdate per post. De fysieke Vriendenpas inclusief cadeau wordt ieder jaar ontworpen door een jonge kunstenaar.

Korting bij platenwinkels

Met een jaarlidmaatschap van Paradiso krijg je 10% korting op alle cd's dvd's en lp's in Concerto en alle Plato-winkels (in Groningen, Zwolle, Utrecht, Leiden).