Programma
Wargirl

WARGIRL

WARGIRL

woensdag 18 maart 2020

woensdag 18 maart 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van Wargirl kon vanwege de coronamaatregelen niet plaatsvinden. Er is gezocht naar een nieuwe datum, maar dat is in dit geval helaas niet gelukt. Om die reden is het programma afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Wargirl is de band rondom de gerenommeerde producer Matt Wignall, die onder andere het geluid van Cold War Kids op de kaart heeft gezet. In het gezelschap van vijf andere getalenteerde muzikanten uit Californië maakt hij een mengelmoes van funk, dub, disco, garagerock en afrobeat. De teksten zijn beladen met politieke boodschappen en zijn zo maatschappijkritisch als maar kan. De eerste veelzijdige, groovy nummers waren te horen op debuut EP ‘Arbolita’ en in 2019 kwam hun zelfgetitelde eerste album uit. Opvallend zijn de sterke vocalen van Samantha Parks, dochter van James Lafayette Parks van Bull & The Matadors, die het ene moment prachtig zingt en daarna net zo makkelijk het geluid van de band opschudt met een venijnige en rauwe stem.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Wargirl

Gratis met de Indiestadpas 2020

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2020 is nu te koop via de Paradiso webwinkel en via de website van Indiestad. Let op: je kunt je aanmelden tot uiterlijk woensdag 18 maart om 17:00.

Hqdefault 200123 153224

Mess Around

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma