WAND photo

Wand + Kapitan Korsakov

Wand + Kapitan Korsakov

22 jun 2017

22 jun 2017

Tolhuistuin

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit vijftal uit Los Angeles, Californië maakt overdonderende, fuzzy garagerock met onderliggende lagen vol sixties-harmonieën, prog-, glam- en stonerrock. Hun debuutalbum werd geproduceerd door niemand minder dan Ty Segall. Dat klikte zo goed dat het opperhoofd van de garagerockscene aan de Amerikaanse westkust ze meenam op tournee. Zodoende won Wand meer en meer fans. Op het nieuwe album '1000 Days' vind je wellicht meer structuur, maar ook nog steeds die onvervalste bak energieke rock. 

Gratis met de Indiestadpas 2017
Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2017. Deze is reeds te koop via de webwinkel van Paradiso en Ticketmaster. Blijf op de hoogte van Indiestad via de website, Twitter en Facebook.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Wand
Woefie

Sleepy Dog

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (eerder bekend als Paradiso Noord) is gevestigd op IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Let op: voor clubnachten wordt er een andere ingang gebruikt. Je kunt dan naar binnen via Buiksloterweg 5c en dat bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Verder kun je in het hele gebouw, dus ook het restaurant, alleen maar met een pinpas/creditcard kunt betalen. Ten slotte is het ook mogelijk om voor het concert een hapje te eten in het restaurant. 

Paradiso Programme

Programma