Programma
WAND photo

Wand + Kapitan Korsakov

Wand + Kapitan Korsakov

donderdag 22 juni 2017

donderdag 22 juni 2017

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit vijftal uit Los Angeles, Californië maakt overdonderende, fuzzy garagerock met onderliggende lagen vol sixties-harmonieën, prog-, glam- en stonerrock. Hun debuutalbum werd geproduceerd door niemand minder dan Ty Segall. Dat klikte zo goed dat het opperhoofd van de garagerockscene aan de Amerikaanse westkust ze meenam op tournee. Zodoende won Wand meer en meer fans. Op het nieuwe album '1000 Days' vind je wellicht meer structuur, maar ook nog steeds die onvervalste bak energieke rock. 

Gratis met de Indiestadpas 2017
Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2017. Deze is reeds te koop via de webwinkel van Paradiso en Ticketmaster. Blijf op de hoogte van Indiestad via de website, Twitter en Facebook.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Wand
Woefie

Sleepy Dog

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma