Programma
Vandikhout

Van Dik Hout + Hartman – Nieuwjaarsconcert

Van Dik Hout + Hartman – Nieuwjaarsconcert

vrijdag 4 januari 2019

vrijdag 4 januari 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Van Dik Hout bestaat in 2019 al 25 jaar en dat gaan ze met het traditionele nieuwjaarsconcert in Paradiso vieren. Met nog steeds in de gelederen: Martin Buitenhuis (zang), Benjamin Kribben (bas), Dave Rensmaag (gitaar) en Sandro Assorgia (gitaar). Al een kwart eeuw wordt de band geroemd om hun pure Nederpoprock met poëtische teksten.  Hoewel ze vrijwel alles hebben bereikt in het Nederlandse muzieklandschap, blijft Van Dik Hout hongerig en vernieuwen ze zichzelf muzikaal wanneer nodig.

Voorprogramma: Hartman
Nederpopband Hartman haalt onder meer inspiratie uit de muziek van jaren tachtig-acts als Doe Maar en Het Goede Doel en trekt daar een fris jasje omheen. Het resultaat is energieke en opgewekte Nederlandstalige popmuziek.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Van Dik Hout
  • Hartman
Hqdefault 180905 125454

We Gaan Voor Dit Moment

Hqdefault 180905 125456

Stil In Mij

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma