Programma
DIRECT cropped

DI-RECT

vrijdag 4 oktober

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 39,30

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

De Haagse poprockband DI-RECT brak door in 2001. Inmiddels heeft de vierkoppige band maar liefst tien albums, diverse Top 40-hits, talloze muziekprijzen en meer dan 2000 (!) liveshows in binnen- en buitenland op de teller staan en hiermee is DI-RECT niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. In 2020 keerde DI-RECT na een korte pauze terug met het album 'Wild Hearts’; een eclectische plaat die inspiratie put uit rock, soul, pop en indie. Het album werd opgevolgd door de nieuwe single 'OMG It's Happening' uit 2023 en een album met het Residentie Orkest. Onlangs liet de band weten in 2024 hun nieuwste plaat 'SPHINX' uit te brengen. Op 4 oktober 2024 staat de band in het kader van hun gelijknamige clubtournee in Paradiso in Amsterdam.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • DI-RECT
DI-RECT

DI-RECT

THROUGH THE LOOKING GLASS

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma