Programma
Trentemoller

Trentemøller + School of X

Trentemøller + School of X

Sunday 3 April 2022

Sunday 3 April 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 2 maart 2022. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

Na 15 jaar blijft Deense componist en producer Trentemøller zichzelf en zijn alternatieve electronica opnieuw uitvinden. De release van debuutalbum 'The Last Resort' in 2006 markeerde het begin van zijn wereldwijde succes: melancholische hits als 'Miss You', 'Take Me Into Your Skin' en 'Vamp' hebben in de elektronische muziekscene inmiddels een cultstatus verworven. Een stroom aan productiviteit volgde: Trentemøller tourde meerdere keren over de hele wereld - vaak bijgestaan door een live band - bracht 4 studio- en 7 compilatie-albums uit en remixte tientallen tracks. 

Binnenkort verschijnt het zesde album ‘Memoria’ op eigen label In My Room. Hierop zijn invloeden van shoegaze, noise, electropop en krautrock terug te horen. Op 3 april komt Trentemøller zijn nieuwe album met vijfkoppige liveband ten gehore brengen in de Grote Zaal. 

Support: School of X

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Trentemøller
  • School of X
Hqdefault 220215 132352

Trentemøller

In the Gloaming

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma