Programma
Tracyanne danny

Tracyanne & Danny

Tracyanne & Danny

woensdag 7 november 2018

woensdag 7 november 2018

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen

De locatie van de show van Tracyanne & Danny is verplaatst naar Paradiso Noord in Amsterdam. Datum en aanvangstijd blijven ongewijzigd. 

Tracyanne Campbell van de band Camera Obscura en Danny Caughlin van Crybaby vormen samen het nieuwe duo Tracyanne & Danny. De twee vinden hun oorsprong in Schotland en Engeland, maar met hun Americana sound lijken de singer-songwriters eerder regelrecht uit Alabama te zijn gekomen. Op aanraden van hun manager nemen ze samen enkele nummers op bij Edwyn Collins, gebruikmakend van de zijn vintage apparatuur. Met succes: de gedeelde interesse in muziek van The Roches, Dion, Lou Reed, The Flamingos, Serge Gainsbourg, Santo & Johnny en The Style Council draagt bij aan een aantal mooie nummers. Zo mooi, dat het resultaat van tien nummers nu te horen is op het titelloze debuutalbum dat in mei verscheen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Tracyanne & Danny
Hqdefault 180827 173907

Alabama

Hqdefault 180827 173909

It Can't Be Love Unless It Hurts

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma