What's on
Tracyanne danny

Tracyanne & Danny

Tracyanne & Danny

Wednesday 7 November 2018

Wednesday 7 November 2018

In Tolhuistuin - Zonzij

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

  • Program is seated only

De locatie van de show van Tracyanne & Danny is verplaatst naar Paradiso Noord in Amsterdam. Datum en aanvangstijd blijven ongewijzigd. 

Tracyanne Campbell van de band Camera Obscura en Danny Caughlin van Crybaby vormen samen het nieuwe duo Tracyanne & Danny. De twee vinden hun oorsprong in Schotland en Engeland, maar met hun Americana sound lijken de singer-songwriters eerder regelrecht uit Alabama te zijn gekomen. Op aanraden van hun manager nemen ze samen enkele nummers op bij Edwyn Collins, gebruikmakend van de zijn vintage apparatuur. Met succes: de gedeelde interesse in muziek van The Roches, Dion, Lou Reed, The Flamingos, Serge Gainsbourg, Santo & Johnny en The Style Council draagt bij aan een aantal mooie nummers. Zo mooi, dat het resultaat van tien nummers nu te horen is op het titelloze debuutalbum dat in mei verscheen.

View event on Facebook

Line-up

Zonzij

  • Tracyanne & Danny
Hqdefault 180827 173907

Alabama

Hqdefault 180827 173909

It Can't Be Love Unless It Hurts

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on