Programma
The Roots

The Roots

maandag 29 juli

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 70,00

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Deze show is uitverkocht. Er zijn nog tickets voor de tweede show op 30 juli.

The Roots heeft zich ontwikkeld tot een van de meest invloedrijke en gerespecteerde hiphopacts in de industrie, bekend om hun instrumentale mix van hiphop, jazz en neosoul. De band ontstond in 1987 toen rapper Black Thought en drummer Questlove vrienden werden op hun middelbare school in Philadelphia. Ze begonnen samen op te treden en al snel ontmoetten ze bassist Hub en rapper Malik B. Na het behalen van landelijk succes, besloot de band in 1993 om hun eerste album op te nemen.

In de daaropvolgende jaren groeiden The Roots naar zeven leden en brachten ze nog negen studioalbums en twee EP's uit. Met hun discografie wonnen ze vier Grammy's en werden ze twaalf keer genomineerd. Daarnaast zijn ze momenteel de vaste huisband van de Amerikaanse 'The Tonight Show' van Jimmy Fallon en organiseren ze jaarlijks hun eigen muziekfestival 'The Roots Picnic'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Roots
The Roots

The Roots

You Got Me ft. Erykah Badu

The Roots op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma