Stef Kamil Carlens

Stef Kamil Carlens

Stef Kamil Carlens

zondag 30 mei 2021

zondag 30 mei 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van Stef Kamil Carlens op 30 mei 2021 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Op zondag 30 mei speelt Stef Kamil Carlens solo in de grote zaal van Paradiso. Het concert is toegankelijk voor 250 bezoekers en er zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Zita Swoon-oprichter en oud-dEUS bandlid Stef Kamil Carlens klinkt als herboren. In zijn soloshows omringt hij  zich met een keur aan opmerkelijke instrumenten, van gitaren naar een houten basharmonium tot aan vintage synths, orgeltjes en drummachines. De muzikant staat dan wel alleen op het podium, maar soms lijkt het net of er een volledige band staat te spelen.
Met zijn eerste soloplaat ‘Stuck In The Status Quo’ maakte Stef Kamil Carlens in 2017 zijn succesvolle rentree in het popcircuit als soloartiest. Sindsdien gaat het bijzonder goed met de Antwerpse liedjeskunstenaar. In 2019 kwam de opvolger ‘Making Sense Of Infinity’ uit, die door pers en publiek positief onthaald werd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Stef Kamil Carlens
Hqdefault 210218 101011

Stef Kamil Carlens

Empty World

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma