Programma
Stefkamil

Stef Kamil Carlens (solo)

Stef Kamil Carlens (solo)

vrijdag 7 december 2018

vrijdag 7 december 2018

In Vondelkerk

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma half zittend, half staand

Zita Swoon-oprichter en oud-dEUS bandlid Stef Kamil Carlens bracht in 2017 voor het eerst onder zijn eigen naam muziek uit. De afgelopen jaren ontwikkelde de Belg zich als beeldend kunstenaar, en speelde met Zita Swoon Group een aantal eigenzinnige theatervoorstellingen die in binnen- en buitenland met superlatieven werden overladen. Maar een echte liedjesplaat uitbrengen: dat was toch alweer een jaar of tien geleden voor de alleskunner.

Daarom verscheen ‘Stuck In The Status Quo’, een album waarvoor Carlens vrijwel alle instrumenten zelf inspeelde: “Ik heb weinig uit handen gegeven, en nauwelijks meningen van buitenaf gevraagd. Deze plaat heeft mijn groove, mijn soul, mijn ritmisch gevoel.” Tijdens zijn tournee zal Carlens solo spelen en zowel songs uit zijn laatste album als uit het rijke repertoire van Moondog Jr. en Zita Swoon vertolken. Ideaal om te wachten tot zijn volgende album begin 2019 uitkomt!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Vondelkerk

  • Stef Kamil Carlens
Hqdefault 180904 104313

The Journey Will Be Long

Hqdefault 180904 104315

Empty World

Route naar Vondelkerk

De Vondelkerk is gevestigd op Vondelstraat 120A, direct naast het Vondelpark in Amsterdam. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We raden af om met de auto te komen. 

Paradiso Programme

Programma