Programma
Son Little Photo Credit Shervin Lainez 3

Son Little

Son Little

donderdag 4 februari 2021

donderdag 4 februari 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)

Nederlands:
Het concert van Son Little op 1 april 2020 en 4 februari 2021 is opnieuw verplaatst naar 11 oktober 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

English:
The April 1, 2020 and February 4, 2021 concert of Son Little is postponed and will be rescheduled for a second time to October 11, 2021. Bought tickets remain valid for the new concert date. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

--

Aaron Livingston, beter bekend als Son Little, staat sinds zijn doorbaak in 2015 bekend als een multi-talent. Het duurde niet lang voordat hij samenwerkingen aanging met artiesten als The Roots en Mavis Staples. Het nieuwe album, ‘aloha’, werd in slechts acht dagen geschreven. Dat had alles te maken met een kapotte harde schijf waar al zijn nieuwe werk op stond. Voor een nauwgezette planner als Little was het een mokerslag, die hem geen andere keus liet dan opnieuw te beginnen.

Terwijl Little nog bijna elk instrument op het album zelf bespeelt, legde hij zijn nummers voor het eerst in handen van een producer. Op de nieuwe plaat combineert hij onvervalste soul, r&b en avontuurlijke indie invloeden met zijn rauwe, raspende vocalen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Son Little

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma