Programma
Son Little Photo Credit Shervin Lainez 3

Son Little

Son Little

Monday 11 October 2021

Monday 11 October 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Son Little in verplaatst naar 14 september 2022 en van Paradiso Noord naar de grote zaal van Paradiso. Ook is de aanvang vervroegd naar 20:30 uur.

Aaron Livingston, beter bekend als Son Little, staat sinds zijn doorbaak in 2015 bekend als een multi-talent. Het duurde niet lang voordat hij samenwerkingen aanging met artiesten als The Roots en Mavis Staples. Het nieuwe album, ‘aloha’, werd in slechts acht dagen geschreven. Dat had alles te maken met een kapotte harde schijf waar al zijn nieuwe werk op stond. Voor een nauwgezette planner als Little was het een mokerslag, die hem geen andere keus liet dan opnieuw te beginnen.

Terwijl Little nog bijna elk instrument op het album zelf bespeelt, legde hij zijn nummers voor het eerst in handen van een producer. Op de nieuwe plaat combineert hij onvervalste soul, r&b en avontuurlijke indie invloeden met zijn rauwe, raspende vocalen. Op 11 oktober 2020 keert hij terug naar Amsterdam.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Son Little
Son Little - hey rose

Son Little

hey rose

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma