Programma
Sharon Van etten

Sharon Van Etten + The Golden Filter

Sharon Van Etten + The Golden Filter

Friday 29 March 2019

Friday 29 March 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Let op. Dit concert is wegens succes verplaatst van Paradiso Noord naar de grote zaal van Paradiso. Reeds gekochte tickets voor Paradiso Noord blijven geldig en bij tickets voor Paradiso Noord is geen lidmaatschap nodig. 

De New Yorkse zangeres Sharon Van Etten heeft naast haar acteerdebuut in Netflix-serie The OA, haar studie psychologie, het werken aan de soundtrack voor de film Strange Weather, een optreden in de de David Lynch revival van Twin Peaks én zwanger zijn ook nog tijd gevonden om in deze hectische periode een nieuw album neer te pennen. Het onlangs aangekondigde ‘Remind Me Tomorrow’ is de iets meer duistere opvolger van het vier jaar geleden verschenen ‘Are We There?’. Verwacht een bombastischer en meer uptempo album, waarop ze de gitaar bij veel nummers heeft ingeruild voor synthesizers.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sharon Van Etten
  • The Golden Filter

Van het Sugar Mountain blog:

Hqdefault 181210 110154

Jupiter 4

Sharon Van Etten is op 29 maart terug om haar nieuwe plaat te laten horen in Paradiso. Haal hier je tickets.

Comeback Kid

Sharon van Etten is op 29 maart terug om haar nieuwe plaat te laten horen in Paradiso. Haal hier je tickets.

Taking Chances

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma