Programma
Sef 14feb Noord banner

Sef

Sef

vrijdag 14 februari 2020

vrijdag 14 februari 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Twee jaar na zijn laatste album ‘Excusez Moi’ laat alleskunner Sef weer van zich horen. Zijn nieuwe maxi-single bevat twee nieuwe nummers: ‘Oceaan’ met Gerson Main en ‘Hart Van Een Kind’. De maxi-single is het eerste wapenfeit van een nieuw album genaamd 'El Salvador' dat de grotere levensvragen niet schuwt. Op vrijdag 14 februari treedt hij op in Paradiso Noord. 

De Amsterdamse alleskunner begon zijn muzikale carrière binnen de groep Flinke Namen, samen met Glen Faria en Mossel. In 2011 bracht hij voor het eerst solo muziek uit en scoorde meteen een hit met ‘De Leven’, de titelsong van de film Rabat. Yousef manifesteerde zich ook als grafisch ontwerper en regisseur; hij maakte veel van zijn eigen artwork en videoclips, evenals die van collega-artiesten. Met zijn tweede album 'In Kleur' werd hij genomineerd voor een 3FM en Edison award. Ook zijn derde album mocht rekenen op lovende recensies. In 2017 startte met Pepijn Lanen (De Jeugd van Tegenwoordig) de podcast ’Yous & Yay: New Emotions’ voor de VPRO die inmiddels is uitgegroeid tot 1 van de best beluisterde podcasts in de Benelux.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Sef met orkest
Hqdefault 191129 134116

Sef - Oceaan ft. Gerson Main

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma