Poster def profielfoto mb

Ruskey

Ruskey

23 apr 2023

23 apr 2023

Paradiso

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 16:30, Hoofdprogramma: 19:45

Opkomend Amsterdams multitalent Ruskey, geboren als Desai Breeveld, heeft altijd al muziek om hem heen gehad. Met een vader die gitarist, componist en producer is, een moeder die zingt en schrijft en grootouders die allemaal op het podium hebben gestaan, is hij al van kleins af aan omringd door mensen die zijn passie delen. Deze passie en liefde voor muziek is hij nooit verloren, zo begon hij op zijn vierde met piano en brengt hij nu ook zijn eigen muziek uit.

Hij heeft al een aantal singles uitgebracht en vorig jaar september bracht hij zijn langverwachte debuut EP ‘Baby Boy’ uit. Een gevoelig project over de liefde, gehuld in een R&B jasje, waarvan hij de productie volledig op zich nam. Dit jaar zal hij tijdens zijn eerste headlineshow deze nummers ten gehore brengen, samen met zijn vierkoppige band, en heeft hij wat verrassingen in petto.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Bovenzaal

  • Ruskey
  • Kaya Imani
  • Mondesir
Ruskey - Zonder Jou

Ruskey

Zonder Jou

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma