What's on
Poster def profielfoto mb

Ruskey

Ruskey

zondag 23 april 2023

zondag 23 april 2023

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 18:30, Support: 16:30, Main programme: 19:45

Opkomend Amsterdams multitalent Ruskey, geboren als Desai Breeveld, heeft altijd al muziek om hem heen gehad. Met een vader die gitarist, componist en producer is, een moeder die zingt en schrijft en grootouders die allemaal op het podium hebben gestaan, is hij al van kleins af aan omringd door mensen die zijn passie delen. Deze passie en liefde voor muziek is hij nooit verloren, zo begon hij op zijn vierde met piano en brengt hij nu ook zijn eigen muziek uit.

Hij heeft al een aantal singles uitgebracht en vorig jaar september bracht hij zijn langverwachte debuut EP ‘Baby Boy’ uit. Een gevoelig project over de liefde, gehuld in een R&B jasje, waarvan hij de productie volledig op zich nam. Dit jaar zal hij tijdens zijn eerste headlineshow deze nummers ten gehore brengen, samen met zijn vierkoppige band, en heeft hij wat verrassingen in petto.

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • Ruskey
  • Kaya Imani
  • Mondesir
Ruskey - Zonder Jou

Ruskey

Zonder Jou

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on