Roosbeef Tijs Delbeke

Roosbeef + Pauwel

Roosbeef + Pauwel

2 Apr 2023

2 Apr 2023

Tolhuistuin

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Roos Rebergen oftewel Roosbeef staat sinds 2005 garant voor Nederlandstalige, humoristische pop, dwarse melodieën en spannende liveshows. Met ‘Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten’ (2008) de pers unaniem: dit debuut zou geschiedenis schrijven. Hoewel er geen officiële singles uit het album worden opgetrokken, schopt het openingsnummer ‘Onder Invloed’ het tot radiohit in Nederland. Al sinds haar eerste worp in 2008 slaagt Rebergen erin om de simpele dingen des levens subliem te verwoorden. Met melancholische, soms lichtvoetige teksten, neemt Roosbeef je mee naar haar een eigen belevingswereld. 

Nieuw album: Zomer in Nederland
Het nieuwe album van Roosbeef 'Zomer in Nederland' komt uit op 23 januari 2023. De songs op deze plaat doen donker en broeierig aan. Onderkoeld, maar toch heel sensueel. Ze zoeken het avontuur op, en de melodieën maken vaak zijsprongetjes op momenten dat je het niet verwacht. Onlangs werd het ergens psychedelische gitaarpop genoemd, en daar valt iets voor te zeggen.

Support: Pauwel

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Roosbeef
  • Pauwel
Roosbeef - Arme Slechterik

Roosbeef

Arme Slechterik

Op 2 april 2023 geeft Roosbeef een concert in Paradiso in Amsterdam. Klik hier voor tickets en meer informatie.

Roosbeef

Mandola

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (eerder bekend als Paradiso Noord) is gevestigd op IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Let op: voor clubnachten wordt er een andere ingang gebruikt. Je kunt dan naar binnen via Buiksloterweg 5c en dat bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Verder kun je in het hele gebouw, dus ook het restaurant, alleen maar met een pinpas/creditcard kunt betalen. Ten slotte is het ook mogelijk om voor het concert een hapje te eten in het restaurant. 

Paradiso Programme

Programma