Programma
Roosbeef Tijs Delbeke

Roosbeef + Pauwel

Roosbeef + Pauwel

Sunday 2 April 2023

Sunday 2 April 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Roos Rebergen oftewel Roosbeef staat sinds 2005 garant voor Nederlandstalige, humoristische pop, dwarse melodieën en spannende liveshows. Met ‘Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten’ (2008) de pers unaniem: dit debuut zou geschiedenis schrijven. Hoewel er geen officiële singles uit het album worden opgetrokken, schopt het openingsnummer ‘Onder Invloed’ het tot radiohit in Nederland. Al sinds haar eerste worp in 2008 slaagt Rebergen erin om de simpele dingen des levens subliem te verwoorden. Met melancholische, soms lichtvoetige teksten, neemt Roosbeef je mee naar haar een eigen belevingswereld. 

Nieuw album: Zomer in Nederland
Het nieuwe album van Roosbeef 'Zomer in Nederland' komt uit op 23 januari 2023. De songs op deze plaat doen donker en broeierig aan. Onderkoeld, maar toch heel sensueel. Ze zoeken het avontuur op, en de melodieën maken vaak zijsprongetjes op momenten dat je het niet verwacht. Onlangs werd het ergens psychedelische gitaarpop genoemd, en daar valt iets voor te zeggen.

Support: Pauwel

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Roosbeef
  • Pauwel
Roosbeef - Arme Slechterik

Roosbeef

Arme Slechterik

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op 2 april 2023 geeft Roosbeef een concert in Paradiso in Amsterdam. Klik hier voor tickets en meer informatie.

Roosbeef

Mandola

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma