Programma
Robin kester 1 credit lisa brammer optimized min

Robin Kester + St. Paul

Robin Kester + St. Paul

dinsdag 13 oktober 2020

dinsdag 13 oktober 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Robin Kester was met haar eerste EP nog te parkeren in het hokje indiefolk, maar met het mini-album 'This Is Not A Democracy' wordt meteen duidelijk dat haar geluid zich niet zomaar in een hokje laat stoppen, al worden Beth Gibbons, Charlotte Gainsbourg, Cate Le Bon en Beach House vaak geassocieerd met Kester. Met Het Oog Op Morgen noemde Robin één van de beloftes voor 2019. Daar dacht ze zelf anders over: het jaar werd vooral gebruikt om samen met Marien Dorleijn (Moss) aan nieuw materiaal te werken. Op 13 oktober brengt ze dit ten gehore in de grote zaal. 

Coronamaatregelen
Paradiso is één van de culturele instellingen die van de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland een ontheffing krijgt op de maximaal toegestane capaciteit van 30 personen. Dit programma gaat daarom door zoals gepland voor maximaal 250 bezoekers. Het dragen van een mondkapje in Paradiso is verplicht. Lees hier alle informatie over de coronamaatregelen: www.paradi.so/Coronamaatregelen.

Voorprogramma: DJ St. Paul

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • DJ St. Paul
  • Robin Kester

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.


Paradiso is één van de culturele instellingen die van de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland een ontheffing krijgt op de maximaal toegestane capaciteit van 30 personen. Dit programma gaat daarom door zoals gepland voor maximaal 250 bezoekers. Het dragen van een mondkapje in Paradiso is verplicht. Lees hier alle informatie over de coronamaatregelen: www.paradi.so/Coronamaatregele...

Van het Indiestad blog:

Hqdefault 200909 151304

Robin Kester

Day Is Done

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma